Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Oplossingen voor HVAC-besturingen

   Wij helpen u graag met het ontwikkelen en ontwerpen van energiezuinige HVAC-besturingssystemen voor uw machines.

  • Optimale oplossingen voor HVAC-toepassingen

   Bekijk hoe u met de oplossingen van Schneider Electric voor HVAC's de meest energiezuinige machines kunt bouwen, het onderhoud kunt vereenvoudigen en tegelijkertijd uw winstgevendheid kunt verhogen. Ontwerp groene HVAC-machines met energiezuinige functies zoals energiemanagement, drijvende hogedrukregeling en compressormanagement.

  • Wereldwijde partner voor OEM’s

   Klanten overal ter wereld vertrouwen op de expertise en ondersteuning van Schneider Electric, een betrouwbare internationale partner voor OEM's.

   Standaard alternatieve tekst

   Uitdagingen

   Op welk gebied u ook bent gefocust, om de klant tevreden te houden moet u robuuste machines leveren die energie-zuinig en betrouwbaar zijn, alles tegen gereduceerde kosten en met kortere leveringstijden. Uw klanten verwachten ook de beste service, altijd en overal ter wereld. Uw keuze van besturingsoplossingen is essentieel om u te onderscheiden in elk stadium van het proces, vanaf het ontwerp en de ontwikkeling tot aan de implementatie en het onderhoud van machines.
   Standaard alternatieve tekst

   Onze oplossingen voor HVAC-besturingen

   Voor koelers of luchtbehandelingssystemen voor commerciële gebouwen, de woningbouw of industriële toepassingen.

   Uitzonderlijk aanbod

   • Standaard alternatieve tekst

    HVAC

    Schneider Electric kan u helpen snel een kostenefficiënt HVAC-besturingssysteem te ontwerpen met ingebouwde oplossingen voor energie-efficiency. Verbeter de prestaties van de machine met vernieuwende automatiseringstechnologie en speciale HVAC-toepassingsfuncties, extra voorzien van geavanceerde aandrijvingstechnologie, om de energie-efficiency en betrouwbaarheid te verhogen en de onderhoudskosten te verlagen.

   • Grafiek icoon

    MachineStruxure

    De automatiseringsoplossing MachineStruxure helpt u om sneller slimmere machines en installaties te bouwen om uw bedrijf effectiever, winstgevender en duurzamer te maken.