Belgium (Dutch)

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

• Zie hoe de mySchneider-app werkt Bekijk de belangrijkste functies van de app

Door registratie verkrijgt u toegang tot meer handige functies.

le nouveau catalogue mobile schneider electric

Stelt nieuwe digitale mobiele diensten voor

Over mySchneider-app

Ontdek onze nieuwe mySchneider-app met diensten op maat, 24/7 en 7/7 selfservice en eenvoudige toegang tot deskundige ondersteuning en informatie. Download en registreer nu voor toegang tot aanbevolen services en meer.

Top 5 functies in een oogopslag:

• Zoek productinformatie met behulp van de ingebouwde scan voor barcodes / QR-code om tijd te besparen.
• Zoek de dichtstbijzijnde distributeur om onmiddellijk Schneider Electric producten te vinden.
• Registreer in de app om realtime meldingen te ontvangen voor het bijwerken van technische documenten, nieuwe producten en meer.
• Vermijd lange geautomatiseerde telefooninstructies: neem contact op met ons Customer Care Center via uw mobiele telefoon met een simpele tik.

De mySchneider-app is ontworpen voor iOS™ en Android™ en is in 30 talen beschikbaar. Binnenkort in nog meer talen en met nog meer functionaliteiten op maat.