Belgium (Dutch)

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

• Tarief

Inleiding

SIS-TARIF
SISTarief

Klik hier om uw update februari 2019 te downloaden
De SIStarief en de consultatie software is voorbehouden voor vakmensen.
Met de SIStarief kunt u :
                - Een produkt opzoeken en de voornaamste karakteristieken raadplegen
                - Uw produktoffertes opmaken en beheren
                - Uw produktbestellingen opmaken en beheren
                - De tarief exporteren, links openen en de tools ontdekken
De gebruiksaanwijzing om de update op uw computer te installeren is bijgevoegd.

Belangrijke informatie
Beste klanten,

Allereerst willen we u bedanken voor uw vertrouwen en toewijding aan Schneider Electric in 2018.
Het economische klimaat wordt momenteel beïnvloed door:
- Inflatie, toename van logistieke kosten en hoge koersschommelingen
- Continue impact van RMI en tekorten op wereldwijde elektronische componenten.
Schneider Electric werkt dagelijks aan het minimaliseren van deze effecten maar het was niet mogelijk om dit allemaal weg te werken.
Daarnaast investeren we in het leveren van de hoogste beschikbaarheid aan kritieke technologieën, systemen en processen met geavanceerde gedigitaliseerde aanbiedingen.

Schneider Electric voert aan het begin van elk jaar prijsverhogingen uit en de bovenstaande factoren beïnvloeden de beslissing om de prijzen te verhogen met een gemiddelde van 2.6% op producten uit Industry en Building vanaf 1 februari 2019. (% kan per productreferentie / productcategorie verschillen). Bestellingen ontvangen na 1 februari 2019 zullen worden gefactureerd tegen de nieuwe prijzen.

U kunt de bijgewerkte prijzen vinden door de nieuwste versie van de SISTarif-applicatie (versie 25.0) te downloaden. De toegangscode werd u gestuurd via e-mail.

We stellen alles in het werk om deze aanpassingen zo snel mogelijk op de markt te brengen.
Zoals altijd bedanken wij u bij Schneider Electric voor uw voortdurende steun en kijken we uit naar onze toekomstige zakelijke samenwerkingen. Voor offertes, updates of vragen, gelieve rechtstreeks contact op te nemen met uw vertegenwoordiger.

Tarief - Update SIS-Tarief

SIStarief februari 2019

Update februari 2019
    - Sluit de SIStarief toepassing
    - Klik op sistarif-setup-25.0.0.exe (15,4 Mo)
    - Bewaar het bestand in de gewenste folder en klik op SAVE
    - Ga naar de folder waarin je het bestand hebt bewaard en start het programma sistarif-setup-25.0.0.exe
    - Volg de instructie op het scherm
    - Start SIStarief
      Wanneer men het u vraagt, klik dan op het passwoord dat u hebt gekregen
    - VASTSTELLING
      Het samen gebruiken van bepaalde softwares kan instabiliteit creëren op een PC...

Wij hebben aldus vastgesteld dat voor bepaalde versies van Windows die Internet Explorer 6.0 of hoger gebruiken de installatie SIStarief v25.0.0, door het bijwerken van SIStarief v24.0.0 en/of de herinstallatie van SIStarief v24.0.0, tot het volgende kan leiden :
Er kan een witte bladzijde verschijnen wanneer u een website tracht te openen met Internet Explorer 6.0 of hoger, in plaats van de website...

OPLOSSING
    - Ga naar "Starten" -> "Uitvoeren" ("Start" -> "Run")
    - Typ het volgende : regsvr32 urlmon.dll
    - Klik op "OK"

Het probleem zou moeten opgelost zijn...

Voor alle vragen in verband met de installatie van deze toepassing kan u onze klantendienst contacteren op 02/373.75.02 tijdens de kantooruren of per e-mail

Download tarief

U kan hier onze tarieven downloaden in Excel formaat en de referentieprijzen voor samengestelde laagspanningsapparatuur en het aanbod logistieke dienstverlening Schneider Electric in PDF-formaat.

Schneider Electric tarief vanaf 1 februari 2019
PDF
Excel
Tarief Schneider Electric - Residentieel

Excel
Aanbod logistieke dienstverlening Schneider Electric
PDF

Zou u graag met een consultant over onze producten en diensten chatten?