Belgium (Dutch)

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

• Default Alternative Text

Welkom

... op het SElect Doc platform van Schneider Electric.

SElect Doc

Op dit platform vindt u allerlei informatie over het productaanbod en de oplossingen van Schneider Electric snel en gemakkelijk terug.

De informatie is ingedeeld in de volgende rubrieken:

- Catalogi die u helpen bij de keuze van een product

- Brochures waarin u in een oogopslag de belangrijkste voordelen van een productaanbod terugvindt

- Handleidingen die u helpen bij de inbedrijfstelling van uw installatie

- Schneider Magazine met nieuws, reportages en services van Schneider Electric

Alle informatie kan als pdf worden gedownload.

Via het SElect Doc-platform kunt u eveneens een gedrukt exemplaar op kwaliteitspapier van de door u geselecteerde documenten bestellen.

We hopen dat dit platform voor u een handig hulpmiddel zal zijn bij de productkeuze en de inbedrijfstelling van uw Schneider Electric producten.

Gelieve de browsers Google Chrome of Mozilla Firefox te gebruiken.
Toegang naar SElect Doc platform